• Vegan sweets bezorgd in heel Nederland
  • Vegan taarten en high tea in Almere

Valentijns High Tea

Valentijns High Tea af te halen in Almere op zondag 14 februari

Uitverkocht

Vegan Valentijns High Tea

€ 41,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vegan Valentijns High Tea

€ 41,95

Te bestellen als box voor 2 personen

Prijs per box: € 41,95

Geniet deze Valentijnsdag van een romantische High Tea met vers gebakken brood met drie dips; bietenhummus, vegan kipkerriesalade en kruidenroomkaas. Bij de High Tea zit vers fruit, scones met clotted cream en jam, een roze smoothie, een donut met roze glazuur, een rozenwater pistache cupcake en chocolate chip cookies. Natuurlijk 100% plantaardig en met liefde gemaakt, zoals je van ons gewend bent. 

De High Tea kun je op Valentijnsdag (zondag 14 februari) afhalen tussen 11:00 en 12:00 uur op onze locatie aan de Bottelaarpassage 89 in Almere. 

Vegan Valentijns Sweets

Vegan Valentijn Sweets bezorgd in heel Nederland als brievenbuspakket

Uitverkocht

Vegan Valentijns Sweets

€ 14,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vegan Valentijns Sweets

€ 14,95

Verras deze Valentijnsdag je geliefde, (of je moeder, broer of verre achterneef, dat maakt ons niet uit) met onze huisgemaakte vegan pure chocolade brownies of pure chocolade truffels. We scheppen niet graag op, máár dit zijn toch wel de allerlekkerste brownies en chocolade truffels die wij ooit hebben gegeten. Beide gemaakt met pure Belgische chocolade, krokant van buiten en lekker fudgy van binnen. Hét perfecte Valentijnscadeau. 

 

We verpakken de sweets in een mooi doosje voorzien van een Valentijnskaartje met een persoonlijk handgeschreven bericht. De sweets worden in een een brievenbusdoosje verzonden op donderdag 11 februari, ze worden bezorgd op vrijdag 12 of zaterdag 13 februari* en zijn dan nog minimaal 7 dagen houdbaar in de koelkast.

 

Verzending via Brievenbuspakket: € 4,55

* Wij zijn afhankelijk van de levertijden van PostNL en kunnen geen garanties geven. 

 

Allergenen brownies: soja, gluten, lupine

Allergenen chocolade truffels: soja, lupine

Kan sporen bevatten van pinda's en noten