• Vegan sweets bezorgd in heel Nederland
  • Vegan taarten en high tea in Almere

Vegan High Tea in Almere

Een traditionele Engelse high tea met scones, clotted cream en jam, maar dan helemaal vegan? Het kan bij The Black Cockatoo in Almere! Een tafel vol heerlijke huisgemaakte dips, breekbrood en sweets, volledig plantaardig, zonder in te leveren op smaak. Kom met je familie, vriendinnen of collega's genieten van een vegan high tea in Almere. Je kan de High Tea mee naar huis nemen of je kan ervoor kiezen om er bij ons van te smullen.

 

De prijs voor onze High Tea is € 23,95 per persoon. Je kunt een High Tea bestellen vanaf 2 personen (2x € 23,95). 

MOMENTEEL NEMEN WE GEEN HIGH TEA BESTELLINGEN AAN IVM DRUKTE

Uitverkocht

Vegan High Tea

€ 23,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vegan High Tea

€ 23,95

Vanaf: 2 personen

Prijs: € 23,95 per persoon

Een traditionele Engelse high tea met scones, clotted cream en jam, maar dan helemaal vegan? Het kan bij The Black Cockatoo in Almere! Een tafel vol heerlijke huisgemaakte dips, breekbrood en sweets, volledig plantaardig, zonder in te leveren op smaak. Kom met je familie, vriendinnen of collega's genieten van een vegan high tea in Almere. Je kan de High Tea mee naar huis nemen of je kan ervoor kiezen om er bij ons van te smullen. Als je de High Tea mee naar huis dan kun je kiezen voor zakjes met losse thee en een appelsap of een smoothie naar keuze per persoon.


Let op: een High Tea is te bestellen vanaf 2 personen. Graag minimaal 2 dagen vooraf uw bestelling doorgeven. 

 

Heeft u een allergie? Neem contact op voor de mogelijkheden

** Zondags gesloten in juli en augustus **

In juli en augustus is het niet mogelijk om taarten en High Tea's te bestellen voor afhalen op zondag. Op zondag zijn wij gedurende de zomer gesloten. 

Ben je opzoek naar een vegan High Tea in de buurt van Amsterdam, het Gooi (Hilversum, Bussum, Huizen, Blaricum), Lelystad, Dronten of Zeewolde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen vegan High Tea's in het centrum van Almere op nog geen 30 minuten rijden vanaf bovenstaande locaties.