Vegan brunch en lunch in Almere

Vegan High Tea in Almere

Een traditionele Engelse high tea met scones, clotted cream en jam, maar dan helemaal vegan? Het kan bij The Black Cockatoo in Almere! Een borrelplank vol met lekkere bites en een etagere met onze huisgemaakte sweets, volledig plantaardig, zonder in te leveren op smaak. Kom met je familie, vriendinnen of collega's genieten van een vegan high tea in Almere. Je kan de High Tea mee naar huis nemen of je kan ervoor kiezen om er bij ons van te smullen. 

 

De prijs voor onze High Tea is € 24,95 per persoon. Je kunt een High Tea bestellen vanaf 2 personen (2x € 24,95). 

Vegan High Tea

€ 24,95

Vegan High Tea

€ 24,95

Vanaf: 2 personen

Prijs: € 24,95 per persoon

Een traditionele Engelse high tea met scones, clotted cream en jam, maar dan helemaal vegan? Het kan bij The Black Cockatoo in Almere! Een borrelplank vol met lekkere bites en een etagere met onze huisgemaakte sweets, volledig plantaardig, zonder in te leveren op smaak. Kom met je familie, vriendinnen of collega's genieten van een vegan high tea in Almere. 

Voor zondag 31 maart is het mogelijk om een speciale paas high tea editie te reserveren voor 27,95 euro per persoon. Deze high tea bestaat uit extra luxe en feestelijke hapjes. Reserveren voor de paas editie kan alleen per e-mail. 

Let op: een High Tea is te bestellen vanaf 2 personen. Graag minimaal 2 dagen vooraf uw bestelling doorgeven. 

Heeft u een allergie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je opzoek naar een vegan High Tea in de buurt van Amsterdam, het Gooi (Hilversum, Bussum, Huizen, Blaricum), Lelystad, Dronten of Zeewolde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen vegan High Tea's in het centrum van Almere op nog geen 30 minuten rijden vanaf bovenstaande locaties.