Groepen

Heb je iets te vieren of organiseer je een teamuitje in Almere? Je kunt bij ons terecht voor een lunch, borrel of diner. Overdag hebben wij ruimte voor groepen van 5 tot 16 personen. 's Avonds openen wij onze deuren voor groepen van 16 tot 50 personen.

Wil je exclusief gebruik maken van onze locatie? Bekijk dan hieronder onze groepsarrangementen. Wil je onze locatie huren voor een bedrijfsfeest of verjaardagfeest, bekijk dan onze event locatie pagina. 

Groepsarrangementen

Maak exclusief gebruik van onze feestelijke en warme locatie in het centrum van Almere. Geniet met collega's, familie of vrienden van een uniek diner of bijzondere borrel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

Over The Black Cockatoo

Al onze gerechten zijn 100% vegan, met liefde bereid en waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Onze koffies worden uitsluitend gemaakt met de beste kwaliteit koffiebonen van Bocca. Daarnaast werken we samen met twee lokale bierbrouwerijen: de Kemphaan en Brouwerij Stijl voor de meest bijzondere biertjes.

Onze groepsarrangementen zijn al te boeken vanaf 16 personen. Onze gerechten zijn geschikt voor mensen met een lactose intolerantie en koemelk allergie. Op verzoek maken wij ook glutenvrije gerechten. 

Borrelarrangement - € 21,95 p.p. (vegan)

Bittergarnituur met bospaddestoelen kroketjes, "draadjesvlees" bitterballen en Thai green curry bites.

Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie & thee.

Aantal personen:  vanaf 16 tot 50
Duur: 2 uur

Luxe borrelarrangement - € 28,95 p.p. (vegan)

Bittergarnituur met bospaddestoelen kroketjes, "draadjesvlees" bitterballen en Thai green curry bites. Borrelplankje met stokbrood, pesto, olijven, zongedroogde tomaten, artisjok en gemengde noten.

Onbeperkt bier, wijn, fris, koffie & thee.

Aantal personen:  vanaf 16 tot 50
Duur: 2,5 uur

Driegangendiner - € 19,95 p.p. (vegan)

Vooraf een broodplankje met pesto & olijventapenade. Als hoofdgerecht quiche met asperges en champignons, geroosterde bloemkool, zoete aardappelfrietjes. Als dessert een carrot cake met limoen creamcheese frosting (100% vegan). 

Drankjes op nacalculatie.

Aantal personen: vanaf 16 tot 24
Duur: 2,5 uur

Luxe viergangendiner - 25,95 p.p. (vegan)

Vooraf een broodplankje met pesto, olijventapenade, zongedroogde tomaten en artisjok. Als tussengerecht gegrilde aubergine met yoghurt en granaatappelpitjes. Als hoofdgerecht een quiche met asperges en champignons, geroosterde bloemkool, zoete aardappel frietjes en salade. Als dessert een chocolade bosvruchten slagroom trifle. 

Drankjes op nacalculatie.

Aantal personen: vanaf 16 tot 24
Duur: 3 uur

Wil je meer weten over de mogelijkheden? 

Neem dan contact met ons op via: info@theblackcockatoo.nl of bel: 0617086475.